MENIU BUCATARIE       MENIU BAR       CARTEA VINURILOR  Mic Dejun
Disponibil între orelele 10:00 - 12:00
  Burgeri
  Salate Aperitiv
  Bruschete
  Gustări
  Gustări Calde
  Ciorbe / Supe
  Preparate din Berbecuț
  Preparate din Vită
  Preparate din Pește / Fructe de Mare
  Preparate din Rață
  Preparate din Curcan
  Preparate din Pui
  Preparate Tradiționale la Garniță, Afumate Natural, Fără Conservanți
  Preparate din Porc
  Garnituri
  Sosuri
  Salate
  Diverse
  Desert


Conform Legii nr 49/15.03.2024, privind combaterea risipei de alimente, mâncarea neconsumată se poate lua la pachet fără costuri suplimentare

În urmă cu aproape două decenii, a început povestea primului pub din Pitești, Garden Pub, locul în care te întorci cu drag de fiecare dată. Aici s-a format o comunitate în jurul mâncării gustoase si a muzicii bune, a serviciilor de calitate și a atmosferei călduroase și relaxate ca în familie - familia Garden.

Având un decor care pare desprins dintr-un film, Garden Pub este locul în care îți inviti prietenii de ziua ta, îți sărbătorești bucuriile, te contopești în atmosfera unică a celebrelor petreceri de sâmbătă seara, aici născându-se adevărate povești de viață.

Oprindu-te la Garden Pub, poți găsi în preparatele tradiționale, gusturile care te duc cu gândul la bucătăria bunicii, la copilărie, dar și preparate culinare din gastronomia internațională, cu arome diferite de cele cotidiene, deoarece bucătăria noastră este aidoma felului românesc de a trăi, și anume...cu toate simțurile !

Garden Pub, The One0733956281
gardenpub@gmail.com
Powered by